Prijzen

Nog aan het twijfelen?

Endless Possiblities is een no-nonsense organisatie. Voel je vrij om mij vrijblijvend te contacteren met vragen, voorstellen, of wat dan ook. Endless Possibilities is kleinschalig en daarom gemotiveerd, flexibel en klantgericht. Geen gedoe met moeilijke formaliteiten, krampachtigheden, of dat er altijd maar geld verdiend moet worden, maar simpelweg pure menselijkheid en liefde voor het vak. Bij mij staat het belang van een natuurlijke en vruchtbare samenwerking met jou voorop. Ik wil jou graag leren kennen.

Prijzen en mogelijkheden

De prijzen hieronder zijn gericht op een groep van max. 10 personen. Voor groepen groter dan 12 personen hanteer ik een meerprijs van 5% van de initiële prijs per persoon.

Team-uitje Think Out-of-the-Box
Op zoek naar een inspirerend team-uitje?
Proef de mogelijkheden van het nieuwe denken en maak je eerste stappen om dit te ontwikkelen.

* Planning:    Middag, ochtend of op afspraak
* Duur:          3 uur
* Prijs:           595 euro

1-Daagse Workshop Think Out-of-the-Box
In een eendaagse workshop Think Out-of-the-Box leer je de basis leggen naar de nieuwe manier van denken. Een dag is kort, maar lang genoeg om een sterke verbinding te leggen met het centrum van jouw creatieve intentie en je te openen voor nieuwe bron van mogelijkheden. Met deze training maak je een grote stap voorwaarts in je creativiteit en in je bewustzijn. Na afloop ben je in staat je werk met een frisse en heldere blik op te pakken en te tillen naar een volgend niveau.

* Planning:       9:30u – 16:30u
* Duur:             6 1/2 uur (excl. pauze)
* Prijs:              795 euro

2-Daagse Workshop Think Out-of-the-Box
In een tweedaagse workshop Think Out-of-the-Box gaan we diep op de materie in. We gaan dieper in op het ontwikkelen van perceptie en intuïtie en we leren hoe we de wegen kunnen versterken die dit proces ondersteunen. De workshop heeft ook nog een set extra uitdagende oefeningen, waarbij we ons nog verder leren te ontwapenen van onze belemmerende overtuigingen en principes. Met een set praktisch voorbeelden bespreken we successen uit het verleden, waardoor de materie levend toepasbaar wordt. Na afloop van deze training ben je in staat jouw werkzaamheden met een frisse en heldere blik op te pakken. Daarnaast weet je jouw opgedane ervaring direct toe te passen zowel op je werk als in je sociale netwerk.

* Planning:       9:30u – 16:30u
* Duur:             13 uur (excl. pauze)
* Prijs:              1395 euro

Team-uitje Get Alive!
Op zoek naar een inspirerend team-uitje?
Proef de eenvoud van het in contact komen met je intrinsieke motivatie en ontdek hoe eenvoudig we kunnen verbinden met elkaar.

* Planning: Middag, ochtend of op afspraak
* Duur: 3 uur
* Prijs: 595 euro

1-Daagse Workshop Get Alive!
In een eendaagse workshop Get Alive! leer je de basis leggen naar het centrum van jouw intrinsieke motivatie. Wie ben  jij, wat wil jij en wie laat jij zien? Wat zijn jouw behoeftes en kwaliteiten? Hoe kun jij het werk naar je hand zetten? Aan de hand van verschillende opdrachten en speelse oefeningen leren we met mildheid en nieuwsgierigheid naar onszelf te kijken. Het is een dynamische dag vol beweging en afwisseling. Je wordt  van tijd tot tijd uitgedaagd buiten je comfort-zone te opereren en nieuwe eigenschappen in jezelf te openbaren. Na afloop van de workshop, zul je misschien eerst de behoefte hebben om dingen te laten landen en een plek te geven. Uiteraard pluk je ook de vruchten van jouw opgedane ervaring en zul je met meer motivatie en doelgerichtheid te werkzaamheden hervatten.

* Planning: 9:30u – 16:30u
* Duur: 6 1/2 uur (excl. pauze)
* Prijs: 795 euro

2-Daagse Workshop Get Alive! (onder constructie)

Deze workshop is momenteel nog in de maak. Als alternatief kan er een gecombineerde workshop gegeven worden: Get Alive! and Think Out-of-the-Box. Prijs en voorwaarden zijn gelijk aan de andere tweedaagse workshop.

* Planning:       9:30u – 16:30u
* Duur:             13 uur (excl. pauze)
* Prijs:              1395 euro

Op locatie of op jouw locatie?

De workshops kunnen zowel op een locatie (conferentieoord) gegeven worden als bij jouw organisatie in een speciale ruimte. Ik heb zelf geen voorkeur, maar ik vind het wel belangrijk dat er een aparte ruimte beschikbaar is, die groot genoeg is voor 10-20 man en waarbij we privé zitten en de telefoon en de andere werkzaamheden even aan de kant geschoven kan worden. Als je twijfelt over jouw ruimte, neem gerust contact met me op. Er zijn ook ontzettend leuke conferentieoorden door heel het land aanwezig die een motiverende en verbindende uitwerking kunnen hebben op de groep. De kosten zijn afhankelijk van het oord en of het inclusief eten en overnachting is.(bijv. bij een twee of meerdaagse)  Ik kan je eventueel op de hoogte brengen van een beschikbare locatie in de buurt van jouw organisatie. Als de beste begrijp ik wanneer je de kosten liever zo laag mogelijk houdt en daarom denk graag met je mee naar de meest toereikende oplossing.