Think Out-of-the-Box

Think Out-of-the-Box

“If you want to be a different fish, you got to jump out of school”  Captain Beefheart

De workshop Think Out-of-the-Box is een boost voor jouw creativiteit en jouw denken in mogelijkheden. Het is een workshop met een positief karakter, waarin je waanzinnig veel leert over jezelf en jouw interne kwaliteiten. De workshop bestaat uit een reeks speelse en inspirerende opdrachten, die stuk voor stuk een beroep doen op jouw creativiteit, intuitie en zelfkennis. Hierdoor ben je beter in staat zaken vanuit verschillende perspectieven te bekijken, buiten de gezette kaders te denken en originele ideeen vanuit het niets op te trommelen.

De workshop Think Out-of-the-Box is uitstapje voor iedereen die zich wil verbreden in zijn vakgebied. De workshop biedt concrete handvaten om op een nieuwe manier te leren denken en jouw creatieve brein tot het maximale te leren ontplooien.

De motor van jouw organisatie

Creatieve werknemers zijn breed inzetbaar, oplossingsgericht en communicatief.  Zij zijn als de motor van jouw organisatie. Als deze werknemers in topvorm zijn, houden zij jouw organisatie vitaal, flexibel en doelgericht. Daarom is het belangrijk om niet alleen in vakmanschap te investeren, maar ook in de mens achter de functie. Deze workshop richt zich op deze menselijkheid en is een stimulans in authenticiteit en verbinding, zodat het vakmanschap ten volle tot uiting mag komen.