Waarom Get Alive!

Waarom Get Alive!

In de workshop Get Alive! doen we eventjes net alsof we alleen mensen zijn. Ja, we mogen best wel even onze taken en werkzaamheden vergeten. Ook nemen we tijdelijk afstand van alle rollen, normen en manieren die we onszelf en anderen hebben toebedeeld. Natuurlijk hebben al deze dingen een zinvolle functie in het dagelijks leven en op de werkvloer, maar door hier tijdelijk afstand van te doen, banen we de weg vrij naar onze menselijke en diepliggende kwaliteiten.

In deze workshop creëren we de ruimte en vrijheid om beroep te kunnen doen op onze onderliggende kwaliteiten zoals perceptie, creativiteit, emotionele intelligentie, zelfvertrouwen en natuurlijk intuïtie. We doen dit aan de hand van een set speelse en inspirerende oefeningen, waarbij de focus ligt op het openen van deuren naar jezelf.


Haal het maximale uit jezelf

De workshop is een oppeppende workshop met een positief karakter. De uitstapjes die we maken uit onze comfort-zone, hebben een ontwapende en bevrijdende uitwerking. Het is net alsof we ons weer jong en onbevangen mogen voelen. Het is een workshop met veel lachen, veel leren, veel samen doen en veel bewegen. Na afloop van de workshop zul je de opgedane kennis direct kunnen toepassen op je werk en/of in je persoonlijke kringen. Je zult ondervinden dat jouw vakmanschap zich tot een nieuw niveau kan ontplooien en dat je gemotiveerd bent jezelf verder te willen ontwikkelen. Kortom, de workshop Get Alive! is must have om jezelf en jouw organisatie opnieuw leven in te blazen en klaar te stomen voor een volgende fase. Ik kijk er enorm naar uit jou te mogen ontvangen!

 

Kijk hier voor de prijzen